PEDICURE & MANICURE

    • Pedicures
    • Manicures
  • Mini Manicure

Tab 1

Quick Pedicure

Behandlingen starter med et varmt fodbad, hernæst en blødgørende peeling, neglebåndene ordnes og neglene files og poleres let op, fugtgivende fodcreme masseres ind.

Afsluttende påføres negle og neglebånd en olie, som styrker og fugter neglene og blødgør neglebåndene.

 30 min. Pris  kr. 299,-

Spa pedicure

Behandlingen starter med et varmt fodbad og efterfølgende peeling af dine fødder og underben. Neglebåndene ordnes, og neglene files og poleres op. For at blødgøre huden lægges en maske på fødder og lægge, og behandlingen afsluttes med fod- og lægmassage. Til sidst smøres fødder og lægge ind i en fugtgivende creme, og negle og neglebånd påføres olie, som styrker og fugter.

 45 min. Pris kr. 425,-

Tab 2

Mini manicure

Behandlingen starter med en blødgørende håndpeeling, hvorefter neglene files og poleres op. For at blødgøre huden, masseres dine hænder ind i en maske, og der afsluttes med neglebåndsolie og håndcreme.

30 min. Pris kr. 299,-

Spa manicure

Behandlingen starter med et blødgørende håndbad, hvorefter neglebåndene ordnes, og neglene files i facon og poleres. Hernæst en lækker peeling af underarme og hænder, hvorefter du kan nyde en blødgørende maske, som masseres ind på hænder og underarme. Afslutningsvis smøres dine hænder ind i en fugtgivende creme, og negle og neglebånd påføres olie, som styrker og giver fugt til neglene og blødgør neglebåndene.

45 min. Pris kr. 399,- 

Quick Manicure

Neglene files og poleres, neglebånd skubbes. Behandlingen afsluttes med neglebåndsolie og håndcreme.

15min. pris: Kr. 199,-

Shellac  i forbindelse med manicure/pedicure         Kr. 175.-

Book nu