FACIAL/ANSIGTSBEHANDLINGER

Halo Special Deluxe Facial 90 min. Pris: Kr.799,-

Behandlingen starter med en afslappende punktmassage af ansigt og fødder. Herefter følger afrensning af ansigt samt delcolté. De døde hudceller fjernes let med en blid peeling og en lille dybderens. Brynene rettes, og derefter skal du nyde en massage af ansigt, skuldre og nakke samt hovedbundsmassage. For det bedste resultat påføres din hud nu to af Darphins specialmasker, disse vælges specielt til dig ud fra din hudtype, for at opnå det absolut bedste resultat. Der afsluttes med serum og creme til ansigt og øjenparti.

Dybderens 50min. Pris: Kr. 550,-

Dybderensen starter med dobbelt afrensning og herefter peeling, dette forbereder huden til næste trin i behandlingen, som er en grundig dybderens af urenheder. Til sidst kan du slappe af med en maske, som virker beroligende for huden. Der afsluttes med serum, øjencreme samt dagcreme. Denne behandling kan også udføres som en ”teenage-behandling”, hvor der gives 10% rabat til unge op til 16 år, mod forevisning af legitimation.

Gear ned! 25min. pris: Kr.300,-

En hurtig tur i himlen: Massage af ansigt, nakke, skuldre og hovedbundsmassage.

Rygbehandling 40min. pris: kr.495,-

Udrensende behandling, der starter med afrens af huden samt peeling: Herefter laves en grundig dybderens, efterfulgt af maske efter hudens behov. Behandlingen afsluttes med serum og creme, alle produkter er individuelt tilpasset til netop din huds behov.

Diamantslibning kan tilkøbes som tillægsbeh. til alle andre ansigsbehandlinger for blot kr.100,-

——————————————————————————————————————————-

I alle ansigtsbehandlinger vil der gives vejledning i hjemmepleje, da det er vigtigt at vedligeholde det gode resultat.

Både i klinik og hjemmeprodukter bruges DARPHIN, som er et 3 dimensionelt hudplejeprogram, til at reparere, pleje og beskytte huden. DARPHIN er uden parabener.

Book nu